Forelæsning

Jeg introducerer emner i bogen til forelæsning/workshop. Vi starter med lidt om cellen, som dukker op her og der i afsnit om væv.  Målet er at forstå ‘lidt mikroanatomi’ i hovedtræk så ‘meget makroanatomi’ giver mening.

 

Kraniekursus

Her mødes vi i halve hold og med en masse kranier. Vi introducerer kranieknogler og introducerer nogle knoglestukturer, som er vigtige for jeres videre kursus.

 

Anatomi-Cafe /flipped class room

Vi arrangerer en række Anatomi-cafeer for halvdelen af semestret ad gangen fra oktober. Her er undervisning vendt på hovedet, og I har mulighed for at møde op og stille spørgsmål.

 

Præparatkursus

I jeres læsegrupper gennemgår i kursus med de bedste udvalgte præparater fra museet. De indgår i fem øvelser, som er skemasat i webuntis. Øvelse 1 og 2 er om muskler. Øvelse 3 og 4 er om nerver. Øvelse 5 er om spytkirtler.  Medbring ‘Tekst- og opgavehefte’, ‘Svarhefte’ og mobile/bærbare.  I kan skiftes til at stille spørgsmål, svare og tjekke udtaler online.

 

Konsultation

Nogle af jer har brug for individuel lærer-kontakt til at få irriterende små detaljer ud af hovedet. Eller hjælp til at skubbe læringen igang..  brug mig til dét ved selv at opsøge mig.

E-mail

Det er også muligt at sende en mail til mig, via formularen neden under.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked