Forelæsning

Jeg introducerer emner i bogen til forelæsning/workshop. Vi starter med anatomi historik, noget om retninger og planer mv. Vi løber igennem lidt om cellen, som indledning til væv .  Målet er at forstå ‘lidt mikroanatomi’ i hovedtræk så ‘meget makroanatomi’ giver mening.

Kraniekursus

Her mødes vi i halve hold og med en masse kranier. Vi introducerer kranieknogler og introducerer nogle knoglestukturer, som er vigtige for jeres videre kursus.

Anatomi-Cafe /flipped class room

Vi arrangerer en række Anatomi-cafeer fra oktober på zoom. Her er undervisningen vendt på hovedet, og I stiller spørgsmål.

Præparatkursus

I jeres læsegrupper / halve hold gennemgår i kursus med de bedste udvalgte præparater fra museet. De indgår i fem øvelser, som er skemasat i webuntis. Øvelse 1 og 2 er om muskler. Øvelse 3 og 4 er om nerver. Øvelse 5 er om spytkirtler.  Medbring ‘Tekst- og opgavehefte’, ‘Svarhefte’ og mobile/bærbare.  I kan skiftes til at stille spørgsmål, svare og tjekke udtaler online.

Kik forbi

Nogle af jer har brug for lærer-kontakt til at få irriterende små detaljer ud af hovedet. Eller hjælp til at skubbe læringen igang, eller til at støtte eksamenslæsningen.  Brug mig til dét ved selv at opsøge mig.

Building 1611, room 044

Skriv

Det er også muligt at sende en mail til mig på loev@dent.au.dk, eller via formularen neden under.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked