Forelæsning

Jeg introducerer emner i bogen til forelæsning/workshop. Vi starter med anatomi historik, noget om retninger og planer mv. Vi løber igennem lidt om cellen, som indledning til væv .  Målet er at forstå ‘lidt mikroanatomi’ i hovedtræk så ‘meget makroanatomi’ giver mening.

Kraniekursus

Her mødes vi i halve hold og med en masse kranier. Vi introducerer kranieknogler og introducerer nogle knoglestukturer, som er vigtige for jeres videre kursus.

Anatomi-Cafe /flipped class room

Vi arrangerer en række Anatomi-cafeer fra oktober på zoom. Her er undervisningen vendt på hovedet, og I stiller spørgsmål.

Præparatkursus

I jeres læsegrupper / halve hold gennemgår i kursus med de bedste udvalgte præparater fra museet. De indgår i fem øvelser, som er skemasat i webuntis. Øvelse 1 og 2 er om muskler. Øvelse 3 og 4 er om nerver. Øvelse 5 er om spytkirtler.  Medbring ‘Tekst- og opgavehefte’, ‘Svarhefte’ og mobile/bærbare.  I kan skiftes til at stille spørgsmål, svare og tjekke udtaler online.

Konsultation

Nogle af jer har brug for lærer-kontakt til at få irriterende små detaljer ud af hovedet. Eller hjælp til at skubbe læringen igang..  brug mig til dét ved selv at opsøge mig.

E-mail

Det er også muligt at sende en mail til mig, via formularen neden under.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked