Kære nye studerende

I ønskes velkommen til Anatomi og et godt tandlægestudie!

Vi ses tirsdag den 1. september, jeg vil hjælpe jer med at få et overblik.

Her på anatomionline.dk finder I oplysning om  Anatomi på 1.sem. Kurset er skrædersyet til tandlægestuderende. Anatomi bøger, hjælpemidler, e-læringsresurser og Anatomisk Museum er internationalt set helt unikke.

Poser med nye bøger er så småt ved at være klar. Bogpakken kan du – og efter betaling i webshop – afhente hos Christina i Informationen ved hovedindgangen i uge 33. Vi skriver HER på denne side når de er klar.

Der er holdundervisning i september, intro-forelæsninger henadvejen som hjælp til e-læring, og et præparatkursus som foregår på Anatomisk museum med start i oktober. Vi vil også arrangere nogle Anatomi-cafeer hvor man kan spørge og få hjælp. Vi er selvfølgelig i åben  dialog og på zoom/email henadvejen 🙂

Du skal igang med selvstudie. Din Anatomi-undervisning er  ‘blandet eLæring’.  Du vil få støtte til at komme igang og at lære ved at bruge eLærings-resurser via internet. Kurset vil støtte dig i at studere på din egen måde.

Jeg vil skrive her på forsiden og lægge links når der er nyt. Oppe i toppen til højre, på denne side, finder  du ‘Studiestart’ meny’en med vigtige links for hurtigt at komme igang.  Det er mit håb at undervisningen hurtigt bliver til at overskue.

Vi må være fleksible på grund af coronaen. Du får nærmere besked løbende om skema.. Jeg ser frem til at hilse på dig 🙂

Venlig hilsen

Henrik

______________________
Henrik Løvschall

Lektor, Phd, tandlæge